Beefeater 24 mení dizajn!


Beefeater 24
Beefeater 24 je unikátny gin, ktorého receptúru vytvoril master distiller Desmond Payne. Jeho názov vychádza z procesu výroby, pri ktorom sa 12 starostlivo vybraných rastlín maceruje 24 hodín, aby sa dosiahla plná a komplexná chuť. Okrem toho názov odkazuje aj na jeho rodné mesto Londýn, mesto, ktoré žije 24 hodín denne. Gin obsahuje ručne preparovanú kôru grapefruitu a sevillského pomaranča, vzácny japonský čaj sencha a ďalších 9 aromatických bylín, čo z neho robí jedinečný a sofistikovaný destilát s obsahom alkoholu 45%.

Dizajn Fľaše

Čo sa týka dizajnu fľaše, tentokrát spojil Beefeater tradičný dizajn, ktorý je inšpirovaný starými viktoriánskymi fľašami, s ekologickejším výrobným postupom, keďže pri výrobe bolo množstvo použitého skla znížené o 23%, použitie hliníka o 30% a použitie plastov bolo znížených až o 90%, pričom nová etiketka je úplne bez plastu.Vďaka prémiovému uzáveru s botanickými ilustráciami a reliéfnym znakom rastlín pôsobí fľaša exkluzívne. Ikonický tvar pripomínajúci londýnsku tehlu a etiketa, ktorá yzdvihuje špecifický postup výroby dodávajú dizajnu eleganciu.

Chuť a aróma
Gin má jasné tóny citrusov a borievky, ktoré sa spájajú s jemnými vôňami zeleného čaju a končia korenistým koriandrom a suchými tónmi angeliky. Vďaka 24-hodinovému macerovaniu ponúka hladkú a komplexnú chuť, ideálnu pre moderné koktaily. Aróma je bohatá na tóny citrusov, borievky a čaju Sencha. Je príjemne vyvážená, s dlhým dozvukom korenia a byliniek.